Μπέιλ: «Περήφανοι για τους εαυτούς μας»

Για την εξαιρετική πορεία της Ουαλίας στο φετινό Euro μίλησε ο σταρ της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ.



Μπέιλ: «Περήφανοι για τους εαυτούς μας»

«Δώσαμε τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου και  προσπαθήσαμε να ευχαριστηθούμε την εμπειρία», δήλωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική στήριξη των Ουαλών οπαδών: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την στήριξη, ήταν απίστευτοι. Ευχόμαστε να τα είχαμε καταφέρει για αυτούς και ευχαριστούμε αυτούς που ήταν κοντά μας αλλά και αυτούς που έμειναν σπίτι».

Έπειτα ο Μπέιλ στάθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, όπου η Ουαλία ηττήθηκε από την Πορτογαλία με 2-0: «Προσπαθήσαμε σκληρά να επιστρέψουμε στο ματς, παλέψαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Λυπούμαστε που δεν τα καταφέραμε, αλλά δώσαμε τα πάντα».

Στο τέλος έκλεισε λέγοντας πως  μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της ομάδας του: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, ανυπομονούμε για το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «δράκων» Κρις Κόλμαν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Δεν ήρθε το τέλος. Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ ποδόσφαιρο μπροστά τους. Έχουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά θα ανασυνταχτούμε και θα πάμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ».