Σάβατζ: «Ο Μπέιλ καλύτερος του Κριστιάνο»

Την άποψή του πως η Ουαλία θα είναι στον τελικό της Κυριακής εξέφρασε ο Ρόμπι Σάβατζ, σε κείμενό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Mirror. Παράλληλα, έβαλε στη «ζυγαριά» τους δύο σταρ των ομάδων, τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, συγκρίνοντας το πόσο καλά έχουν παίξει στο Euro μέχρι τώρα, αλλά και την επιρροή που ασκεί ο καθένας στην ομάδα του.



Σάβατζ: «Ο Μπέιλ καλύτερος του Κριστιάνο»

«Στα χαρτιά η Πορτογαλία έχει καλύτερη ομάδα. Αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο χορτάρι» γράφει χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης της Μπλάκμπερν και της Μπέρμιγχαμ.

«Κάθε φορά που ο Ρονάλντο θα παίρνει τη μπάλα στον ημιτελικό, θα νιώθει τη φλόγα του δράκου στο λαιμό του. Αν δεις τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα, ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μπέιλ. Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Αλλά με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο τουρνουά, αν μπορούσα να διαλέξω έναν από τους δύο, θα έπαιρνα τον Μπέιλ.» προσθέτει στη συνέχεια ο Σάβατζ.

Ακόμη, συνεχίζει την σύγκριση της συνεισφοράς που έχουν οι δύο παίκτες στο παιχνίδι των ομάδων τους: «Έχει εκτελέσει όλα τα φάουλ της ομάδας του χωρίς να ευστοχήσει σε κανένα. Κάθε φορά που η μπάλα δεν έρχεται εκεί που τη θέλει, σηκώνει τα χέρια εκνευρισμένος. Αντίθετα με τον Μπέιλ, ο οποίος είναι χαρούμενος στο να κάνει ένα βήμα πίσω, να μοιραστεί με τους συμπαίκτες του τη δόξα και να επικεντρωθεί στο ηθικό της ομάδας.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να παραθέσει την πρόβλεψή του, λέγοντας πως η Ουαλία θα προκριθεί στον τελικό. Όχι λόγω καταγωγής, αλλά λόγω της ομαδικότητας, της σκληρής δουλειάς και της πολύ καλής τακτικής προσέγγισης από πλευράς Κρις Κόλμαν. Χαριτολογώντας, κλείνει γράφοντας πως θα επιστρέψει από τα Μπαρμπέιντος όπου παραθερίζει στη Γαλλία, για να μεταδώσει τον τελικό ως σχολιαστής του BBC!