Μπροστά σε ιστορική στιγμή η Ουαλία

Η... γροθιά του «δράκου» είναι έτοιμη να χτυπήσει και τους Πορτογάλους! Η Ουαλία απόψε διεκδικεί την ιστορική ευκαιρία της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Euro 2016, στο παιχνίδι απέναντι στους Ίβηρες στη Λυών.  



Μπροστά σε ιστορική στιγμή η Ουαλία

Το σύνολο του Κρις Κόουλμαν, δείχνει πως δεν χρειάζεται το ... άστρο για να συνεχίσει την πορεία του και να ολοκληρώσει με μαγικό τρόπο τη φετινή διοργάνωση της Γαλλίας.

Η δύναμη, το πάθος, η ενότητα των 23 διεθνών που απαρτίζουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε κάθε εμπόδιο και το σημερινό, είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, της παρέας του, αλλά και του... εξπέρ, Φερνάντο Σάντος.

Με τους Ράμσεϊ και Ντέιβις τιμωρημένους λόγω καρτών, ο Κόουλμαν ξέρει πως τις λύσεις που θα σκεφτεί για την 11άδα, θα τις δει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο χορτάρι απέναντι στην Πορτογαλία.

Το εκπληκτικό 3-1 επί του Βελγίου έχει κάνει πλέον τους «δράκους» να δείχνουν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στα ημιτελικά και πως πράγματι, όπως τονίζει συνεχώς ο ομοσπονδιακός κόουτς, υπάρχει μέλλον από αυτή τη γενιά.

Ο Τζόνι Γουίλιαμς θα βρεθεί πιθανότατα στη μεσαία γραμμή της Ουαλίας στη θέση του Ράμσεϊ, ενώ για τους Ίβηρες, ο Πέπε είναι αμφίβολος, αφού δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε την Τρίτη, με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο να έχει συμπληρώσει το όριο των καρτών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Φοντέ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Γκερέιρο, Ντανίλο, Ζοάο Μάριο, Αντριέν Σίλβα, Σάντσες, Νάνι, Ρονάλντο

Ουαλία: Χένεσεϊ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Κόλινς, Γκάντερ, Άλεν, Λέντλεϊ, Τζόναθαν Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπέιλ, Ρόμπσον – Κανού