"Αίνιγμα" ο Βίγια

O Άλεξ Φέργκιουσον αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο θέμα της πιθανής μετακίνησης του Νταβίντ Βίγια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησής της.



Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" άρχισε ήδη το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, έχοντας προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού Μεξικανού επιθετικού, Χαβιέ Ερνάντεθ την Πέμπτη (8/4) και ενώ επίκειται η ένταξη στην ομάδα, του αμυντικού της Φούλαμ Κρις Σμόλινγκ, τον Ιούλιο.

Οι περισσότεροι φίλοι των πρωταθλητών Αγγλίας ελπίζουν να δουν ένα μεγάλο όνομα να φοράει τη φανέλλα της ομάδας τους το καλοκαίρι, κι ενώ έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις των Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Νταβίντ Βίγια, μεταξύ άλλων υποψήφιων.

"Σημασία έχει να πάρουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε, ή να διατηρηθούμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε. Έτσι έχουμε λειτουργήσει και στο παρελθόν και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα λάθη σε αυτή την πολιτική. Υπάρχουν σενάρια για πολλούς ποδοσφαιριστές. Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν οι Μπενζεμά και Ριμπερί. Φέτος είναι ο Βίγια. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα ακουστούν ακόμη μία ντουζίνα ονόματα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτές τις υποθέσεις, αλλά οι περισσότερες δεν είναι σωστές", δήλωσε ο Σκωτσέζος κόουτς.