Στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο κεφάλι ο Σμόλινγκ!

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Κρις Σμόλινγκ κατά τις διακοπές του στο Μπαλί, με φωτογραφία να τον απεικονίζει κλινήρη με επίδεσμο στο κεφάλι. Για τροφική δηλητηρίαση κάνουν λόγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, την ώρα που άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ενώ έκανε σερφ.



Στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο κεφάλι ο Σμόλινγκ!

Το θέμα έγινε γνωστό όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία του αμυντικού των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας τόσο στον Τύπο όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Chris Smalling signs a Manchester United jersey

Από την πλευρά του ο σύλλογος έσπευσε να δώσει εξηγήσεις, μιας και η μία φήμη διαδεχόταν την άλλη, αναφέροντας: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ξεκαθαρίσει πως ο Κρις Σμόλινγκ υπέστη τροφική δηλητηρίαση με αποτέλεσμα να λυποθυμίσει το Σάββατο. Ο 26χρονος αμυντικός διεκομίσθη στο νοσοκομείο και τώρα αισθάνεται καλά. Ο Σμόλινγκ βρίσκεται στο Μπαλί μετά την συμμετοχή του στο Euro με την εθνική Αγγλίας και θα επιστρέψει για την προετοιμασία της ομάδας αργότερα μέσα στον μήνα. Ο Κρις θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους για τις ευχές σας».