Θέλει Κρόος και Σουάρες ο Γκουαρδιόλα

Έντονη αναμένεται η μεταγραφική κινητοποίηση της Μάντσεστερ Σίτι στο αμέσως επόμενο διάστημα, με τους Τόνι Κρόος και Λουίς Σουάρες να βρίσκονται στο στόχαστρο του Πεπ Γκουαρντιόλα.  



Θέλει Κρόος και Σουάρες ο Γκουαρδιόλα

Στην απόκτηση των δύο άσων στοχεύουν οι «πολίτες» για να «ισοφαρίσουν »τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Μετά και τις πρόσφατες προσθήκες των Νολίτο και Ιλκάι Γκιουντογάν, ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το νέο του δημιούργημα, βάζοντας υψηλούς στόχους για την κάλυψη των κενών που διακρίνει στο υπάρχον υλικό του.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται από την αρχή του καλοκαιριού στα υπόψιν του 45χρονου τεχνικού, που φαίνεται διατεθειμένος να ξοδέψει 63 εκατομμύρια ευρώ από το διαθέσιμο μπάτζετ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ ακόμη περισσότερα θα απαιτηθούν για μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό καθώς σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα ορίσει ως τιμή εκκίνησης τα 85 εκατομμύρια ευρώ.