«Ίμπρα»: «Νικητής ο Μουρίνιο, νικητής και εγώ…»

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και τώρα ποιος τους πιάνει! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θεωρεί πως το πνεύμα νικητή που διακρίνει εκείνον και τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι ικανό να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή!  



«Ίμπρα»: «Νικητής ο Μουρίνιο, νικητής και εγώ…»

Ο Σουηδός επιθετικός, στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Γιουνάιτεντ, επανέλαβε τον ενθουσιασμό του για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής, ενώ έδωσε και το σύνθημα για… ντεμαράζ επιτυχιών παρέα με τον Ζοσέ Μουρίνιο!

«Η απόφασή μου ήταν αρκετά εύκολη. Πιο πολύ ήθελα να κάνω αυτή τη μεταγραφή πραγματικότητα. Την συνέκρινα με τη μάχη Μέιγουέδερ- Πακιάο. Έλεγαν ότι δεν θα γίνει, αλλά τελικά συνέβη! Θέλω να πω ευχαριστώ στη νέα μου ομάδα και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Αυτοί έκαναν πραγματικότητα τη μεταγραφή μου και τώρα είμαι ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ. Νιώθω υπερβολικά χαρούμενος», ήταν το πρώτο… ιδιαίτερο- όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- σχόλιο του πολύπειρου επιθετικού, που συνέχισε αναφερόμενος στην επόμενη μέρα:

«Τώρα μπορώ να εστιάσω σε ένα πράγμα και αυτό είναι η Γιουνάιτεντ! Κατά τη διάρκεια που αγωνιζόμουν στο Euro έγινε πολλή κουβέντα για το μέλλον μου, περισσότερο και από τη συμμετοχή μου στη διοργάνωση! Πλέον, όμως, τα πάντα τελείωσαν και μπορώ να εστιάσω στη νέα μου ομάδα, να δουλέψω σκληρά και να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα»!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για την επανασύνδεσή του με τον Μουρίνιο, μετά τη μονοετή συνεργασία τους στην Ίντερ: «Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από εκείνον. Το μόνο που δεν μου άρεσε με τον Ζοσέ, είναι ότι μείναμε για λίγο χρόνο μαζί. Περάσαμε μια περίοδο και κατακτήσαμε πράγματα. Απολαύσαμε τη συνεργασία μας και έμαθα πολλά.

Τον ξέρω ως άνθρωπο και ως προπονητή και έχω μόνο καλά λόγια να πω. Είναι νικητής, το ίδιο και εγώ. Και οι δύο ξέρουμε τι θέλουμε και αυτό είναι η νίκη! Όπου πηγαίνουμε νικάμε και αυτό θα κάνουμε και τώρα»!