Μουρίνιο: «Είμαι σίγουρος για τον Ζλάταν»!

Βέβαιος πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να δείξει (και) στην Πρέμιερ Λιγκ την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σουηδού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Μουρίνιο: «Είμαι σίγουρος για τον Ζλάταν»!

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πολύπειρο επιθετικό, εστιάζοντας στα πολλαπλά οφέλη που θα αποκομίσει η Γιουνάιτεντ από αυτή τη συνεργασία!

«Ο Ζλάταν δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα στατιστικά μιλούν μόνα τους. Ο Ίμπρα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και ένας παίκτης που πάντα δίνει το 100%. Έχει κερδίσει τα πιο σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα στον ποδοσφαιρικό κόσμο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πορτογάλου κόουτς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και ξέρω πως θα αρπάξει την ευκαιρία και θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τίτλους. Είμαι σίγουρος ότι το ταλέντο του θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους στο Ολντ Τράφορντ και ότι η εμπειρία του θα είναι ανεκτίμητη στην εξέλιξη των νεαρών παικτών του ρόστερ».