Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Νταούντ

Βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μία πρώτη προσέγγιση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ προς την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μαχμούντ Νταούντ στο «Νησί». Αρνητικοί παρουσιάζονται οι Γερμανοί.



Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Νταούντ

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον ποδοσφιαιρστή ξεκίνησε από τον τεχνικό της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη γερμανική αγορά, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να λέγεται πως εξετάζουν μια πρώτη προσφορά που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ προς τους Βεστφαλούς.

Έχοντας ήδη παραχωρήσει, όμως, στην Άρσεναλ τον Γκρανίτ Τσάκα, η Γκλάντμπαχ φαίνεται πως σε πρώτο στάδιο είναι αρνητική να παραχωρήσει και τον στυλοβάτη της περσινής μεσαίας της γραμμής. Επιπλέον, πηγές από το περιβάλλον του Νταούντ αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και θα ήθελε να παραμείνει σε αυτήν, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Ο 20χρονος μέσος πραγματοποίησε φέτος με τα «πουλάρια» μία εξαιρετική σεζόν, απαριθμώντας 41 συμμετοχές σε Γερμανία και Ευρώπη με 5 γκολ και 9 ασίστ. Ο πολιτογραφημένος - με καταγωγή από τη Συρία- Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του στην Μπουντεσλίγκα, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα αγωνιστεί και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον περάσει από την προκριματική φάση του θεσμού.

Ο Νταούντ έχει διατελέσει διεθνής με τις Κ18, Κ19 και Κ21 της Γερμανίας. Το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα λήγει την πρώτη Ιουλίου του 2018.