Δυναμικά στο παιχνίδι για Παγέ η Ίντερ

Οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Ίντερ επιθυμούν το φετινό καλοκαίρι να... ταράξουν τη μεταγραφική αγορά, αρχής γενομένης με την περίπτωση του Ντιμίτρι Παγέ!



Δυναμικά στο παιχνίδι για Παγέ η Ίντερ

Ο 29χρονος έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών συλλόγων χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη Γουέστ Χαμ αλλά και την εθνική Γαλλίας στο τρέχον Euro. Νέος ενδιαφερόμενος για τον Παγέ φαίνεται να είναι η Ίντερ, που δεν θα διστάσει –όπως αναφέρεται– να ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια αν χρειαστεί για να τον πάρει στο Μιλάνο!

Το κινεζικό γκρουπ επενδυτών Suning, που έχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «νερατζούρι», επικοινώνησε με τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράττι ώστε εκείνος να προχωρήσει τη μεταγραφή του Γάλλου από την ομάδα της Γουέστ Χαμ.

Η Ίντερ άλλωστε, μετά από μια μάλλον μέτρια σεζόν στη Serie A (αφού τερμάτισε 4η ενώ είχε βλέψεις για πρωτάθλημα), θέλει να κάνει ένα δυναμικό restart από τη νέα σεζόν, και με τα 200 εκατομμύρια (!) που θα διαθέσουν οι Κινέζοι για μεταγραφές αυτό μπορεί να συμβεί…

Για τον Παγέ ενδιαφέρον εκδήλωσε πρόσφατα και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Γουέστ Χαμ ακόμα εμφανίζεται αρνητική στο να πουλήσει –σε οποιαδήποτε τιμή– τον παίκτη της.