Χότζον: «Δεν αποκλείεται να παίξει ο Κόουλ»!

Κόντρα στις ιατρικές γνωματεύσεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζο Κόουλ, είναι τα λεγόμενα του Ρόι Χότζον για την κατάσταση του τραυματισμού του Άγγλου μεσοεπιθετικού. Όπως υποστήριξε ο προπονητής της Λίβερπουλ, ο δεξιοπόδαρος άσος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Τσέλσι.



Χότζον: «Δεν αποκλείεται να παίξει ο Κόουλ»!

Τι κι αν το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων» απεφάνθη πως το τράβηγμα που ταλαιπωρεί τον Κόουλ, θα τον κρατήσει δύο εβδομάδες εκτός δράσης; Ο Χότζον υποστήριξε πως η σοβαρότητα του προβλήματος του παίκτη δεν είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής, στο Άνφιλντ, απέναντι στην πρώην ομάδα του. «Το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν θα τον κρατήσει τόσο πολύ εκτός δράσης» είπε ο τεχνικός του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και συμπλήρωσε:

«Θα έλεγα πως είναι ζήτημα μιας εβδομάδας, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε πόσο χρόνο θα αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι. Μπορεί να επιστρέψει πολύ νωρίτερα. Πλέον, είναι θέμα του οργανισμού του και κατά πόσο μπορεί να αναρρώσει σύντομα. Αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται αποκλεισμός από την αποστολή για το παιχνίδι με την Τσέλσι».

Ο Τζο Κόουλ αναμένεται να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Νάπολι, την Πέμπτη, για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, όπως επίσης και ο Σωτήρης Κυργιάκος που δεν θα αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους. «Αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Του είπαμε να αποχωρήσει στη σημερινή προπόνηση και θα τον ξεκουράσουμε στο παιχνίδι με τη Νάπολι» τόνισε ο Χότζον.