Χάμαν: «Υπερτιμημένη η Πρέμιερ Λιγκ και οι παίκτες της»!

Σε σφοδρή επίθεση κατά του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντίτμαρ Χάμαν, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό των Άγγλων από τη συνέχεια του Euro.



Χάμαν: «Υπερτιμημένη η Πρέμιερ Λιγκ και οι παίκτες της»!

Ο 42χρονος Γερμανός, οποίος εμφανίστηκε ως σχολιαστής σε τηλεοπτικό κανάλι της Ιρλανδίας, τόνισε πως το αγγλικό πρωτάθλημα έχει γεμίσει με μέτριους και υπερτιμημένους ποδοσφαιριστές. Κατά τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, οι απαιτήσεις που δημιουργούνται από την υπερβολική διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Νησί είναι μη ρεαλιστικές, ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως το ποδόσφαιρο στη Γερμανία αλλά και την Ισπανία είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

«Η Πρέμιερ Λιγκ κινείται σε μέτρια επίπεδα. Το γεγονός ότι την παρακολουθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων δεν την κάνει αυτόματα το καλύτερο πρωτάθλημα. Μερικοί ποδοσφαιριστές πρέπει να προσεύχονται κάθε βράδυ, διότι αν προερχόντουσαν από άλλη χώρα δεν θα έβγαζαν ούτε τα μισά χρήματα. Βέβαια δεν φταίνε αυτοί που οι ομάδες τους πληρώνουν τεράστια συμβόλαια σε μέτριους παίκτες. Αν κοιτάξει κανείς την Εθνική Αγγλίας θα παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη Ρεάλ, τη Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν », δήλωσε.