Κοντά σε συμφωνία για Φερ η Σουόνσι

Σουόνσι και ΚΠΡ αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τον Ολλανδό διεθνή μέσο, Λερόι Φερ, ο οποίος αγωνιζόταν στους «κύκνους» ως δανεικός από την ομάδα του Λονδίνου και αναμένεται να μετακομίσει οριστικά στο «Liberty Stadium».



Κοντά σε συμφωνία για Φερ η Σουόνσι

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων, με τους Ουαλούς να καταβάλλουν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων λιρών (κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ), προκειμένου να αποκτήσουν τον υψηλόσωμο χαφ.

Ο τεχνικός της Σουόνσι, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, έχει εκφράσει ρητώς την επιθυμία του ο παίκτης να μείνει «μόνιμα» στο ρόστερ, οπότε και άσκησε τις αντίστοιχες πιέσεις στη διοίκηση να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Φερ αναμένεται να διευθετήσει τις προσωπικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, μόλις επισημοποιηθεί το οριστικό «deal», καθώς, όπως φαίνεται και η ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει διάθεση να πουλήσει τον παίκτη με ένα επωφελές αντίτιμο.

Από το Φεβρουάριο του 2016 έως τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολλανδός σημείωσε 11 συμμετοχές και 2 ασίστ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην παραμονή της Σουόνσι στη μεγάλη κατηγορία.