Ο αγγλικός Τύπος για τη «νύχτα της ντροπής»

Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος καταπιάνεται σήμερα - και όχι άδικα ... - με τον χθεσινό οδυνηρό αποκλεισμό από τους Ισλανδούς, ενώ μεγάλο μέρος των επικριτικών σχολίων κατευθύνονται προς το πρόσωπο του παραιτηθέντα Ρόι Χότζον. 



Ο αγγλικός Τύπος για τη «νύχτα της ντροπής»

Daily Star : Ο Ρόι Χότζον παραιτείται από τον πάγκο της Αγγλίας. Ως επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει μοιάζει ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ.

Daily Mail : Ο απόλυτος εξευτελισμός : Η Αγγλία εκτός συνέχειας στο Euro 2016 από την υποδεέστερη Ισλανδία (μια χώρα στο μέγεθος της πόλης του Λέστερ), σε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ, ενώ ο Χότζον παραιτήθηκε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Τhe Sun : Αγγλία-Ισλανδία 1-2. Παραίτηση Ρόι Χότζον μετά την ήττα από τους Ισλανδούς στη Νις, την πλέον ντροπιαστική στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας!

Telegraph : Αγγλία-Ισλανδία, Euro 2016 : Ο Άλαν Σίρερ για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο Χότζον παραιτείται.

Τhe Guardian : H Αγγλία ψάχνει για νέο ομοσπονδιακό προπονητή μετά το φετινό «ναυάγιο» στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Independent : Η … μικρή Ισλανδία συγκλόνισε τους παίκτες του Ρόι Χότζον, πέρασε στα προημιτελικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος και οδήγησε τον Ρόι Χότζον σε παραίτηση.

Mirror : Tέλος εποχής! Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον αγγλικό πάγκο, ο Ρόι Χότζον αποτελεί παρελθόν, καθώς τα «Τρια Λιοντάρια» απέτυχαν να προκριθούν στα προημιτελικά.