Χάθηκε ο Εμπολό για Γιουνάιτεντ

Τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του Μπριλ Εμπολό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πριν από λίγο, αφού ο 19χρονος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Σάλκε.



Χάθηκε ο Εμπολό για Γιουνάιτεντ

Μεταγραφική έκπληξη πραγματοποίησε σήμερα η Σάλκε αφού έφτασε σε συμφωνία με τη Βασιλεία για την απόκτηση του 19χρονου Μπριλ Εμπολό, ο οποίος θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα. Ο Ελβετός θα στοιχίσει 25 εκατομμύρια ευρώ στους «βασιλικούς μπλε» και πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει ποτέ η γερμανική ομάδα για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος επιθετικός ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοινώθηκε από τη γερμανική ομάδα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Twitter και φιλοξενεί δηλώσεις του ιδίου.

«Γεια σας φίλαθλοι! Είμαι ο Μπριλ Εμπολό και είμαι χαρούμενος που είμαι ένας «βασιλικός μπλε». Αυτή την περίοδο λείπω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά είμαι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση και ανυπομονώ να παίξω για εσάς τους φιλάθλους. Θα τα πούμε σύντομα» δήλωσε ο Εμπολό.