Ενδιαφέρον της Λέστερ για Μπονί

Στο στόχαστρο των πρωταθλητών Αγγλίας φέρεται πως βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι από την Ακτή Ελεφαντοστού, Γουιλφρίντ Μπονί.



Ενδιαφέρον της Λέστερ για Μπονί

Ύστερα από το «ναυάγιο» με τον Τρόι Ντίνεϊ, η Λέστερ κινείται για την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού. Μπορεί οι «αλεπούδες» να ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Τζέιμι Βάρντι, ωστόσο, οι υποχρεώσεις από τη νέα χρονιά αυξάνονται με το Τσάμπιονς Λιγκ να έχει προστεθεί πλέον στο καλεντάρι της ομάδας.

Για αυτό το λόγο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός στράικερ υψηλού επιπέδου, με τον Μπονί να συγκαταλέγεται στη λίστα των υποψηφίων του Ιταλού προπονητή.

Ο Μπονί έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι που λήγει τον Ιούλιο του 2019, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 οι «πολίτες» πλήρωσαν στη Σουόνσι περί τα 31,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Επομένως, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, για αυτό και οι ιθύνοντες της Λέστερ θα εξετάσουν παράλληλα με τον 27χρονο παίκτη κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να στελεχώσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας.