Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα τρία παιχνίδια της Αγγλίας στο Euro της Γαλλίας, ωστόσο ενόψει του αγώνα των «16» με την Ισλανδία, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν έχει απογοητευτεί.



Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Κέιν

Πολύ καλά με τον εαυτό του φαίνεται πως τα έχει ο Χάρι Κέιν.

Ο στράικερ της Τότεναμ δεν σκόραρε στα τρία πρώτα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας στη φάση των ομίλων, ωστόσο αυτό δεν έχει ρίξει στο... ναδίρ στην ψυχολογία του παίχτη, όπως φρόντισε να επισημάνει ενόψει της αναμέτρησης για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Ισλανδία.

«Δεν είχα μία καθαρή ευκαιρία για να πω ''είμαι απογοητευμένος που το έχασα, θα ήθελα να το βάλω αυτό το γκολ''. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία», δήλωσε αρχικά.

«Έχουν περάσει τρία παιχνίδια. Σαν επιθετικός θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, θέλω να σκοράρω δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Δεν δουλεύει πάντα έτσι. Θα κρατήσω την αυτοπεποίθησή μου και αν παίξω τη Δευτέρα, θα κάνω το καλύτερο για να σκοράρω και για το καλό της ομάδας, να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους άλλους», προσέθεσε.