Στον αέρα ο γάμος του Λέντλεϊ!

Ο γάμος του Τζο Λέντλεϊ είναι πιθανό να καθυστερήσει εξαιτίας των υποχρεώσεών του με την εθνική Ουαλίας!



Στον αέρα ο γάμος του Λέντλεϊ!

Οι παίκτες της Ουαλίας απολαμβάνουν την πρώτη τους συμμετοχή στα τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το βράδυ της Τετάρτης (22/6) θα μάθουν τον αντίπαλο τους στη φάση των «16». Οι διασταυρώσεις μπορούν να είναι ευνοϊκές για αυτούς, καθώς αν προχωρήσουν στη διοργάνωση θα αποφύγουν μεγαθήρια και φαβορί όπως η Γερμανία, η διοργανώτρια Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν δεν έχουν υποχρεώσεις στην εξωγηπεδική τους ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας Τζο Λέντλεϊ θα χρειαστεί να καθυστερήσει το γάμο του αν η Ουαλία φτάσει μακριά στη διοργάνωση! Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί φέτος το καλοκαίρι. Αν και η ημερομηνία του γάμου δεν έχει οριστικοποιηθεί, μια καλή πορεία των «δράκων» στο Euro σίγουρα θα παίξει το ρόλο της. Ο ίδιος δηλώνει πως η μελλοντική του σύζυγος δείχνει κατανόηση και πως πρώτη προτεραιότητα είναι το ποδόσφαιρο.

Πάντως δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Ο προπονητής της ομάδας, Κρις Κόουλμαν, είναι πιθανό να χάσει τη γέννηση του παιδιού του, η οποία αναμένεται να συμβεί στις αρχές Ιουλίου.