Υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη ο Μπέκαμ

Με μήνυμά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωστοποίησε πως θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρώπη, την προσεχή Πέμπτη. Επιχειρηματολογεί για την απόφασή του, με ... στιγμές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξε.  



Υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη ο Μπέκαμ

Ο Άγγλος σούπερ σταρ, αφού τόνισε πως καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και αυτή είναι απόλυτα σεβαστή, αναφέρει πως «όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η Βρετανία θα παραμείνει μεγάλη».

Αυτό στο οποίο στάθηκε για να υποστηρίξει τη θέση του υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη, είναι πως ναι μεν το βρετανικό αίμα της εποχής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες, όμως, αυτές δεν θα έρχονταν αν δεν υπήρχαν και άλλοι, όπως ο Δανός, Σμάιχελ, ο Ιρλανδός, Κιν, ο Γάλλος, Καντονά.

«Είχα την τιμή και την ευλογία να παίξω και στη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι... Με συμπαίκτες απ' όλο τον κόσμο. Αυτές οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες έδωσαν σε μένα και την οικογένειά μου την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάτι καινούριο και να μάθουμε νέα πράγματα.

Γι' αυτό και είναι καθοριστικής σημασίας να παραμείνει ο κόσμος ενωμένος για να είναι οι άνθρωποι μαζί πιο δυνατοί.

Ψηφίζω υπέρ της παραμονής» αναφέρει η επιστολή του Ντέιβιντ Μπέκαμ.