Χότζον: «Κάποιος θα το πληρώσει σύντομα... »

Απογοητευμένος από τη δεύτερη θέση στον Β' όμιλο δήλωσε ο Ρόι Χότζον, που όμως, δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως κάποια στιγμή θα βρεθεί η ομάδα που θα το «πληρώσει» και η Αγγλία θα ξεσπάσει πάνω της...  



Χότζον: «Κάποιος θα το πληρώσει σύντομα... »

Τα «τρία λιοντάρια» έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο τη Σλοβακία, το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χάσουν την πρωτιά του γκρουπ, αφού οι Ουαλοί επικράτησαν εύκολα 3-0 της Ρωσίας και τερμάτισαν στην κορυφή.

Ο Ρόι Χότζον δήλωσε μετά το ματς:

«Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και ασφαλώς μας απογοήτευσε το γεγονός πως τερματίσαμε στη δεύτερη θέση. Αυτό που μετράει όμως είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν μπορώ να παραπονεθώ ούτε να ζητήσω κάτι περισσότερο από τους παίκτες μου. Δυστυχώς κυριαρχήσαμε και στα τρία παιχνίδια του ομίλου, αλλά πήραμε μόλις μια νίκη.

Δουλέψαμε πολύ, τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά έτσι γίνεται όταν παίζεις επίθεση απέναντι σε μια κλειστή άμυνα. Κάποια στιγμή θα βρεθεί η ομάδα που θα το “πληρώσει” αυτό και θα καταφέρουμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας...».