Ρωσία – Ουαλία (preview)

Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για την Ουαλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, καθώς οφείλει να πάρει τη νίκη επί της Σλοβακίας για να δηλώσει το παρόν στην επόμενη φάση του Euro.



Ρωσία – Ουαλία (preview)

Ρωσία και Ουαλία αναμετρώνται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του Euro. Αμφότερες προέρχονται από ήττα, με τους Ρώσους να θέλουν μόνο τη νίκη, την ώρα που ο βαθμός της ισοπαλίας κάνει στους Ουαλούς.

Το συγκρότημα του Λούζλι προέρχεται από ήττα με την Σλοβακία (1-2) και πλέον ως στόχο στο παιχνίδι με την Ουαλία, έχει μόνο τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση. Η Ρωσία βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γρήγορα τέρματα των Βάις (32’) και Χάμσικ (45’), ενώ μείωσαν προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Γκλουσάκοφ (81’).

Σε κάθε περίπτωση, οι «αρκούδες» θα πρέπει να παίξουν επιθετικά, έτσι ώστε να διασπάσουν την πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα των Ουαλών. Στο στάδιο της Τουλούζης.

Από την άλλη πλευρά, η Ουαλία ηττήθηκε και αυτή από την Αγγλία με 2-1 και πλέον θα ψάξει τον βαθμό που θα της δώσει την πρόκριση, στην φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ, με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ στο 45’, ενώ δέχτηκαν την ανατροπή, με τέρματα των Βάρντι (47’) και Στάριτζ (92’).

Η ομάδα του Κόουλμαν, θα παρουσιαστεί με στόχο το «μηδέν» στην άμυνα, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά νέα:

Ρωσία:

Οι Ρώσοι θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουαλία χωρίς τους Σατόφ και Λοντίγκιν.

Ουαλία:

Δεν υπάρχουν απουσίες και προβλήματα τραυματισμών για τους Ουαλούς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρωσία: Ακινφέεφ, Σμόλινκοφ, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Στσένικοφ, Γκλουσάκοφ, Γκολόβιν, Μαμάεφ, Κοκόριν, Τζιούμπα, Σμόλοφ

Ουαλία: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Α. Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ, Άλεν, Λέντλεϊ, Τζ. Γουίλιαμς, Ράμσεϊ, Μπέιλ