Αποχαιρέτησε Σαουθάμπτον και πάει Τότεναμ ο Γουανιάμα!

Ο Βίκτορ Γουανιάμα είπε αντίο στην Σαουθάμπτον και άφησε να εννοηθεί πως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στην Τότεναμ δεν είναι απλώς φήμες...



Αποχαιρέτησε Σαουθάμπτον και πάει Τότεναμ ο Γουανιάμα!

Τις τελευταίες ώρες οι Βρετανοί ισχυρίζονται πως για τον Κενιάτη μέσο ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη μεταγραφή, για την οποία είχε πιέσει πολύ στο παρελθόν με αποτέλεσμα να τιμωρείται και να βλέπει τις σχέσεις του με τον πρώην κόουτς των «Αγίων», Ρόναλντ Κούμαν.

Με τον Ολλανδό όμως να έχει φύγει για την Έβερτον η Τότεναμ κινήθηκε για την απόκτησή του και όλα δείχνουν πως θα τον ανακοινώσει πολύ σύντομα. «Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις έναν σύλλογο στον οποίο έχεις συνηθίσει στην παράδοση και τον κόσμο του, αλλά και πάλι είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα μου λείψουν οι απίστευτοι οπαδοί, που πάντα μου έδειχναν την αγάπη τους. Ξέρω πως θα καταλάβουν πλήρως την απόφασή μου» ανέφερε ο Γουανιάμα.

Το deal λέγεται ότι έκλεισε τουλάχιστον στα 12 εκ. λίρες, όσα δηλαδή είχε δώσει η Σαουθάμπτον στην Σέλτικ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή το 2013.