Βάρντι: «Έπρεπε να το πάμε μέχρι τέλους»

Απλά ήταν τα πράγματα για την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τους Ουαλούς, σύμφωνα με τον Τζέιμι Βάρντι. Ο σκόρερ του πρώτου από τα δύο τέρματα της νίκης που ήρθε με ανατροπή για τα «τρία λιοντάρια» τόνισε πως έπρεπε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παλέψουν και να τα παίξουν όλα για όλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης...  



Βάρντι: «Έπρεπε να το πάμε μέχρι τέλους»

«Είχαμε αυτοπεποίθηση, ξέραμε ότι παίζαμε καλά και το μήνυμα ήταν απλό... Να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος και τα γκολ θα έρχονταν αργά ή γρήγορα. Όταν έρχεσαι από τον πάγκο, θέλεις να κάνεις κάτι καλό και να δείξεις ότι σωστά μπήκες στο παιχνίδι. Ευτυχώς για εμένα κατάφερα να προκαλέσω τον αντίκτυπο που ήθελα» είπε αρχικά ο πρωταγωνιστής της πορείας της Λέστερ προς την κατάκτηση του τίτλου που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Euro 2016 στο παιχνίδι με τους «δράκους» και πρόσθεσε αναφορικά με το ρόλο του στα πλάνα του Χότζον:

«Όλοι θα ήθελαν ιδανικά να παίρνουν φανέλα βασικού, όμως είμαστε ένα σύνολο δεμένο και είμαστε 23 ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι να προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή. Εγώ δίνω τα πάντα σε κάθε προπόνηση και από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή μου».