Στην Γιουνάιτεντ και του χρόνου ο Κάρικ

Με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μάικλ Κάρικ.



Στην Γιουνάιτεντ και του χρόνου ο Κάρικ

Ο Άγγλος μέσος θα παραμείνει έτσι κάτι παραπάνω από μια δεκαετία στον σύλλογο, έχοντας ενταχθεί σε αυτόν τον Ιούλιο του 2006, και θα αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα συνδέουν το παρελθόν της ομάδας με αυτήν που θα φέρει στα μέτρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η είδηση ήταν λίγο-πολύ γνωστή, με την ανακοίνωση να ήταν αυτή που στην ουσία αναμενόταν.

«Αυτός ο σπουδαίος σύλλογος αποτελεί κομμάτι της ζωής μου για δέκα χρόνια τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που το ταξίδι συνεχίζεται. Είναι σπουδαίο που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με τον Μουρίνιο, ο οποίος έχει καταφέρει τόσα πολλά στην προπονητική του καριέρα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας ήταν μεγάλη στιγμή και ευελπιστώ πως θα έρθουν πολλές ακόμη στο μέλλον» ανέφερε ο ίδιος, ενώ ο Πορτογάλος κόουτς είπε από την μεριά του:

«Ο Μάικλ είναι ένας έξυπνος μέσος και ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που επέκτεινε το συμβόλαιό του. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε μέσα στην σεζόν δείχνουν την ικανότητα και την δύναμή του στο γήπεδο. Είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η γνώση και η εμπειρία που έχει στον σύλλογο θα μου είναι ανεκτίμητα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».