Κερδισμένες Μπέρι και Πορτ Βέιλ

Η Τσέστερφιλντ έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Στίβενεϊτζ και είδε τις Πορτ Βέιλ και Μπέρι να μειώνουν την απόστασή τους από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τις νίκες τους επί των Κρου και Ολντερσοτ αντίστοιχα.



Κερδισμένες Μπέρι και Πορτ Βέιλ
Η Μπέρι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό από την Όλντερσοτ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με σκόρερ τον Τζόουνς και ο ίδιος παίκτης στο 66ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 υπέρ της Μπέρι διαμόρφωσε ο Αγιόσε 13 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
 
Η Πορτ Βέιλ δεν συνάντησε προβλήματα και πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1, επικράτησε της Κρου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13΄με τον Ντοντς και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 74΄με πέναλτι του Ρίτσαρντς. Το μόνο που κατάφερε η Κρου ήταν να μειώσει με τον Ντόναλτσον στο 82΄από την άσπρη βούλα.
 
Η Τσέστερφιλντ μπορεί να παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας όμως είδε το προβάδισμά της να μειώνεται μετά τις νίκες των Πορτ Βέιλ και Μπέρι. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στη Στίβενεϊτζ, η οποία κυριάρχησε όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Λι τουλάχιστον σε  τρεις κλασσικές περιπτώσεις. Στην επανάληψη, η Τσέστερφιλντ ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέιβις.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ακρινγκτον-Τσέλτεναμ 2-4
Ολντερσοτ-Μπέρι 1-3
Μπράντφορντ-Όξφορντ 5-0
Μακλσφιλντ-Μπέρτον 2-1
Νορθάμπτον-Τζίλιγχαμ 2-1
Πορτ Βέιλ-Κρου 2-1
Σρούσμπερι-Μπαρνέτ 2-1
Σαουθέντ-Ρόδεραμ 1-0
Στίβενεϊτζ-Τσέστερφιλντ 0-0
Στόκπορτ-Χέρφορντ 0-5
Τορκί-Μορκαμ 3-1
Γουίκομ-Λίνκολν 2-2