Έγραψε ιστορία και ο Χίτον!

Εκτός από τον νεαρό Μάρκους Ράσφορντ, άλλος ένας παίκτης της εθνικής Αγγλίας έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή του στην φιλική νίκη επί της Αυστραλίας.



Έγραψε ιστορία και ο Χίτον!

Πρόκειται για τον γκολκίπερ Τομ Χιτον ο οποίος αγωνίζεται στην νεοπροαχθείσα Μπέρνλι! Με αυτή τη συμμετοχή του έγινε ο πρώτος παίκτης τον «κλάρετς» μετά από 42 ολόκληρα χρόνια που έκανε ντεμπούτο στην εθνική αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπέρνλι! 

Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο ήταν τον Απρίλιο του 1974. Μάλιστα ήταν ένα σημαδιακό παιχνίδι για την εθνική Αγγλίας αφού έμελλε να είναι το τελευταίο του Σερ Άλφ Ράμσεϊ ύστερα από 12 χρόνια στον πάγκο των «λιονταριών!

Ήταν ένα ματς απέναντι στην Πορτογαλία που τελείωσε 0-0 και ο παίκτης της Μπέρνλι που είχε παίξει εκείνη τη μέρα -κάνοντας ντεμπούτο- ήταν ο αρχηγός της,εκείνη την εποχή, Μάρτιν Ντόμπσον. Μάλιστα είχε παίξει τόσο καλά που κλήθηκε και στα επόμενα τέσσερα ματς αλλά στο ενδιάμεσο είχε μεταγραφεί στην Έβερτον που είχε πληρώσει το ποσό ρεκόρ για την εποχή των 300.000 λιρών για Μα τον αποκτήσει!

Έτσι 42 χρόνια μετά ένας παίκτης και πάλι από την Μπέρνλι φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο!