Μένει και… επιμένει ο Μπενίτεθ!

O Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Νιούκαστλ και την επόμενη περίοδο, με την ελπίδα ότι θα την επαναφέρει άμεσα στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ! «To σημαντικότερο για μένα είναι οι οπαδοί της ομάδας, η αναγέννησή της και το μέλλον», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έλαβε εγγυήσεις για δυνατό ρόστερ!  



Μένει και… επιμένει ο Μπενίτεθ!

Το αναμενόμενο, λοιπόν, έγινε πράξη! O Ισπανός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόκληση να ακολουθήσει τις «καρακάξες» στην Τσάμπιονσιπ, γνωστοποιώντας - κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου- την παραμονή του στο «τιμόνι» του συλλόγου!

«Το σημαντικότερο για μένα είναι οι οπαδοί, η αναγέννηση της ομάδας και το μέλλον! Σαφώς και οι οπαδοί έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Το ότι βρίσκομαι εδώ ξανά σημαίνει πως πιστεύω στην άμεση άνοδο! Επίσης πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι έλαβα εγγυήσεις ότι θα παρατάξουμε μια δυνατή ομάδα στην Τσάμπιονσιπ, με πνεύμα νικητή», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τη δουλειά. Όταν τελειώσουμε από τη συνέντευξη Τύπου, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πιάσω δουλειά. Από την πρώτη μέρα η σχέση μου με τον Λι Τσάρνλεϊ είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω μαζί του».

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, η Νιούκαστλ γνωστοποίησε ότι ο Μπενίτεθ υπέγραψε πριν λίγες ώρες τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.