Ξανά στο «Γουέμπλεϊ» η Μπάρνσλεϊ

Ξεκίνησε απλά να υπερασπιστεί το αβαντάζ της, όμως, βρήκε... άκοπα, τρεις φορές το δρόμο για τα δίχτυα! Η Μπάρνσλεϊ επικράτησε 3-1 της Γουόλσολ εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 6-1, θα βρεθεί ξανά στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της LeagueOne.  



Ξανά στο «Γουέμπλεϊ» η Μπάρνσλεϊ

Η ομάδα του Πολ Χέκινγκμποτομ, πηγαίνει ξανά στο «στολίδι» του Λονδίνου, έπειτα και από την επιτυχία στο Johnstone's Trophy και θα διεκδικήσει πλέον την παρουσία της στην Τσάμπιονσιπ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έπειτα από το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Γουόλσολ, στόχος ήταν ένα... σβηστό παιχνίδι. Ακόμα κι έτσι, όμως, η Μπάρνσλεϊ, δεν αρκέστηκε απλά ν' απορροφά την πίεση της Γουόλσολ, αλλά βρήκε και δις το δρόμο για τα δίχτυα εντελώς απροσδόκητα.

Αρχικά στο 17ο λεπτό ο Άνταμ Χάμιλ σκόραρε από σέντρα του Ούριχεϊν, σε φάση όμως που φάνηκε να υπάρχει και χέρι και οφσάιντ προτού καταλήξει η μπάλα στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 66ο λεπτό από τον Άσλεϊ Φλέτσερ που έκανε αυτό που δεν κατάφερε ο Σαμ Γουίναλ στην περιοχή από τη σέντρα του Χάμιλ, τελειώνοντας το ματς. 

Το μοναδικό που κατάφερε η Γουόλσολ, ήταν να μειώσει στο 85' με τον Κουκ με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ, για να έρθει και το αποτέλεσμα του αγώνα από τον Τζος Μπράουνχιλ, που ήταν εκεί που έπρεπε ώστε να εκμεταλλευτεί τη λάθος πάσα του Ρίκο Χένρι στον τερματοφύλακά του...

Στον τελικό, η Μπάρνσλεϊ θ' αντιμετωπίσει μια εκ των Μίλγουολ ή Μπράντφορντ, με τα «λιοντάρια» να έχουν νίκη με σκορ 3-1 από το πρώτο ματς.