Τέρι: «Θέλω να μείνω, είμαι χαρούμενος που δεν το πήρε η Τότεναμ» (Video)

Την επιθυμία του για παραμονή στην Τσέλσι εξέφρασε ο Τζον Τέρι κατά την ομιλία του μετά το τελευταίο ματς της σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», λίγες ημέρες μετά την πρόταση της Τσέλσι για μονοετή παραμονή του. «Shots fired» από τον αρχηγό της Τσέλσι, ο οποίος συνεχάρη την Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ και δήλωσε χαρούμενος που δεν την κατέκτησε η Τότεναμ.



Τέρι: «Θέλω να μείνω, είμαι χαρούμενος που δεν το πήρε η Τότεναμ» (Video)

 

«Θέλω να μείνω. Σας διαβεβαιώ πως θα παλέψουμε για τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Για μένα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ συγκινητικά» ανέφερε πριν σταματήσει για να κρατήσει τα δάκρυά του και να συνεχίσει: «Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Γκους Χίντινκ. Είναι ένας σπουδαίος άνδρας».

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Κλάουντιο Ρανιέρι και την Λέστερ. Είμαι ενθουσιασμένος που κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ και χαρούμενος που δεν το πήρε η Τότεναμ» είπε όσον αφορά τον τίτλο, με τα «σπιρούνια» να τερματίζουν εν τέλει στην 3η θέση.

Ο αρχηγός της Τσέλσι μάλιστα είχε γράψει μετά το 2-2 που έδωσε τον τίτλο στις «αλεπούδες» πως «όσο είμαι εγώ εδώ δεν θα πάρει πρωτάθλημα η Τότεναμ».

 

Ολόκληρη η ομιλία του: