Πικρία και απολογία από τον Μαρτίνεθ

Στην παραδοχή πως τ' αποτελέσματα της Έβερτον ήταν κάκιστα τον τελευταίο καιρό, προχώρησε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που όμως, δήλωσε απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν του επετράπη να ολοκληρώσει το έργο του και να κάνει τις κινήσεις που είχε σχεδιάσει στο μεταγραφικό τοπίο για να βελτιώσει την πρώην, πλέον, ομάδα του.  



Πικρία και απολογία από τον Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός τεχνικός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των «ζαχαρωτών» έπειτα από την ήττα (3-0) από τη Σάντερλαντ, μεσοβδόμαδα και σε δήλωσή του, υποστήριξε:

«Ήταν τεράστια τιμή για εμένα να είμαι προπονητής στην Έβερτον τα προηγούμενα τρία χρόνια. Είμαι απογοητευμένος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το έργο μου στην ομάδα και σκεφτόμουν ότι η προσεχής θερινή μεταγραφική περίοδος θα ήταν καθοριστική για τη βελτίωση της Έβερτον στο μέλλον.

Πάντως, θα φυλάξω σαν θησαυρό αυτά τα χρόνια στον σύλλογο. Πιάσαμε τους 72 πόντους στο πρωτάθλημα, επίδοση που ήταν ρεκόρ, φτάσαμε στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ και παίξαμε στα ημιτελικά Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Αντιλαμβάνομαι ότι τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε τους τελευταίους μήνες...».