Ακόμη το σκέφτεται ο Τέρι!

Και όμως ακόμη δεν είναι σίγουρος! Ο Τζον Τέρι αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαδικασία… σκέψης για το εάν θα αποδεχτεί την πρόταση μονοετούς ανανέωσης με την Τσέλσι, η οποία- όπως αποκάλυψε- περιλαμβάνει και έναν «διαφορετικό ρόλο» για τον ίδιο!  



Ακόμη το σκέφτεται ο Τέρι!

Τελικά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται! Ο αρχηγός των «μπλε», με ποστάρισμά του στο Instagram, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους οπαδούς για τις ευχές τους, παραδέχτηκε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα. Εκτός των άλλων έκανε λόγο και έναν «διαφορετικό ρόλο», που από τα Μέσα της Αγγλίας μεταφράστηκε ως συμμετοχή του στο προπονητικό τιμ!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές ευχές σας. Η πρόταση ανανέωσης που μου έκανε η ομάδα εμπεριέχει και έναν διαφορετικό ρόλο και ελπίζω όλοι να καταλάβετε ότι θα χρειαστώ χρόνο να την μελετήσω, πριν πάρω την απόφασή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σέντερ μπακ!

Όπως αναμενόταν, κάτω από το ποστ και τη φώτο που ανήρτησε, οι φίλοι των Λονδρέζων τον… εκλιπαρούν να πάρει τη «σωστή» απόφαση και να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του!

 

 

Thanks to everyone for the kind wishes. The contract extension the club has offered me is a different role and I hope everyone will understand I want to take the time to consider it carefully before making a decision.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης John Terry (@johnterry.26) στις