Ξεκίνησαν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Εζίλ

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ που θα λαμβάνει 200.000 λίρες κάθε εβδομάδα θα γίνει ο Μεσούτ Εζίλ εφόσον υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Λονδρέζοι και για το οποίο έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις.  



Ξεκίνησαν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Εζίλ

Ο Γερμανός, φέτος ξεκίνησε πολύ διαφορετικά στη σεζόν, έδειχνε μέχρι κάποιο σημείο ν' αποκτά τη σταθερότητα και τη συνέπεια στις εμφανίσεις του, στοιχεία που του έλειπαν τις προηγούμενες χρονιές της παρουσίας του στην ομάδα, όμως ξανά πήρε την ... κάτω βόλτα, ίσως λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στους «κανονιέρηδες».

Αναμφίβολα έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει όταν παίζει συνεχώς και αποκτά σταθερότητα και για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει η «Daily Mail», έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, ώστε να υπογραφεί νέο συμφωνητικό.

Αυτό, θα κάνει τον Εζίλ τον πρώτο ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ που θα έχει λαμβάνειν στις 200.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό που αποτελεί γενναία αύξηση των 140.000 που παίρνει με το ισχύον συμβόλαιο (λήγει το 2018).