Χίντινγκ: «Δύσκολο, αλλά ελπίζω για Τέρι»

Στην παραδοχή ότι είναι δύσκολο να κάνει μία πρόβλεψη σχετικά με το μέλλον του Τζον Τέρι στην Τσέλσι, προχώρησε ο Γκους Χίντινγκ, ο οποίος ωστόσο παραμένει αισιόδοξος για την παραμονή του αρχηγού στον σύλλογο.



Χίντινγκ: «Δύσκολο, αλλά ελπίζω για Τέρι»

Ο ίδιος έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να δει τον Τζον Τέρι να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Τσέλσι.

Δίχως προφανώς να είναι στο χέρι του κάτι τέτοιο, ο Ολλανδός κόουτς αρκέστηκε στο να εμφανιστεί αισιόδοξος, αν και παραδέχθηκε πως οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι δύσκολη να γίνει.

«Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Φυσικά ο Τζον είναι σε επαφή με εμάς κάθε μέρα και έχει κάνει μία τόσο μεγάλη καριέρα, που οι οπαδοί των εκτιμούν στον μέγιστο βαθμό. Θα δούμε τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον, ας περιμένουμε λίγο», ανέφερε πρωτίστως.

«Και οι δύο είναι ''ανοιχτές'' πλευρές και ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Είναι δύσκολο να δεις ποια κατεύθυνση θα πάρει», προσέθεσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού με τους Λονδρέζους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της διοίκησης.