Φιέστα η Νορθάμπτον, χαμός για την απευθείας άνοδο

Με... επαγγελματική νίκη (2-0) επί της Λούτον γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου στη LeagueTwo η Νορθάμπτον, τη στιγμή που ακριβώς από κάτω, στις θέσεις 2-4 γίνεται... χαμός για την απευθείας άνοδο στην τρίτη κατηγορία! Οριστικά στην επτάδα η Γουίμπλεντον.  



Φιέστα η Νορθάμπτον, χαμός για την απευθείας άνοδο

 Η πρωτοπόρος και Πρωταθλήτρια της τέταρτης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία Νορθάμπτον, παρέλαβε στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Λούτον, το τρόπαιο για την κατάκτηση της κορυφής, με τους Ντάιμοντ και Μάρκις από το πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 και κάνουν τον κόσμο στο δεύτερο 45λεπτο ν΄αγωνιά για τη μεγάλη φιέστα.

Ακριβώς κάτω από τη Νορθάμπτον, όμως, γίνεται το ... έλα να δεις!

Η Άκρινγκτον με 84 βαθμούς και η Όξφορντ με 83 μετά τις νίκες τους (1-0 στην έδρα της Γουίκομ και 2-0 στην έδρα της Καρλάιλ αντίστοιχα), έχουν το πάνω χέρι για την απευθείας άνοδο στη LeagueOne, με τη Μπρίστολ Ρόβερς να παραμονεύει στο -1, έπειτα από άνετο 4-1 εκτός έδρας επί της Γιόρκ.

Οριστικά στα πλέι-οφ ανόδου η Γουίμπλεντον που έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Στίβενεϊτζ, ωστόσο, μόλις έναν βαθμό πήρε και η Κέμπριτς που παραμόνευε, αφού έμεινε στο 2-2 με την Πλίμουθ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 45ης αγωνιστικής:

Μπαρνέτ – Γιόβιλ 3-4

Κέμπριτζ – Πλίμουθ 2-2

Καρλάιλ – Όξφορντ 0-2

Ντάγκεναμ – Κρόουλι 3-0

Έξετερ – Μόρκαμ 1-1

Χάρτλπουλ – Πόρτσμουθ 0-2

Λέιτον Όριεντ – Μάνσφιλντ 1-0

Νιούπορτ – Νοτς Κάουντι 0-1

Νορθάμπτον – Λούτον 2-0

Στίβενεϊτζ – Γουίμπλεντον 0-0

Γουίκομ – Άκρινγκτον 0-1

Γιόρκ – Μπρίστολ Ρόβερς 1-4