«Ανοιχτή» για Φαλκάο η Ρίβερ Πλέιτ

Από τον ίδιο τον Ραδαμέλ Φαλκά κρίνεται η επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ, από τη στιγμή που ο πρόεδρος των «εκατομμυριούχων», Ροντόλφο Ντ'Ονορφρίτο, εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσει τον Κολομβιανό στράικερ.



«Ανοιχτή» για Φαλκάο η Ρίβερ Πλέιτ

Ένα είναι το μόνο σίγουρο για τον Ραδαμέλ Φαλκάο. Σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, η Ρίβερ Πλέιτ είναι εκεί και τον περιμένει.

Η ομάδα στην οποία έκανε το «μπαμ» πριν μεταγραφεί στην Πόρτο το 2009, επιθυμεί την επιστροφή του Κολομβιανού στράικερ, κάτι που δεν έκρυψε ο πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου, Ροντόλφο Ντ'Ονορφρίτο.

«Πριν έξι μήνες επικοινώνησα με τον Φαλκάο μέσω κάποιων κοινών φίλων, για να δω αν ήθελε να επιστρέψει στη Ρίβερ. Εκείνη την περίοδο, μου είπε ότι ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη, το οποίο είναι κάτι κατανοητό, καθώς είναι σε έναν μεγάλο σύλλογο και παίρνει πολλά λεφτά», δήλωσε αρχικά.

«Εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να επιστρέψει στη Ρίβερ, όπως ο Ντ' Αλεσάντρο και ο Καβενάγκι. Όλα εξαρτώνται από την απόφασή του. Εάν ο Φαλκάο πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Ρίβερ, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Θα ήταν τέλειο να τον είχαμε και πάλι στον σύλλογο», προσέθεσε.