Συμφώνησαν για επέκταση έως το 2021 Τότεναμ-Ποκετίνο!

Σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως και το 2021 ήρθαν Τότεναμ και Μαυρίσιο Ποκετίνο, με τον Αργεντινό να ανακοινώνει την είδηση της διετούς επέκτασης του συμβολαίου του κατά την συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι με την Τσέλσι.



Συμφώνησαν για επέκταση έως το 2021 Τότεναμ-Ποκετίνο!

Ο Αργεντινός έχει μεταμορφώσει την Τότεναμ μόλις μέσα σε δύο σεζόν και θα την είχε στέψει πρωταθλήτρια εάν στην εξίσωση δεν έμπαινε η τρομερή Λέστερ (φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά, με επτά βαθμούς διαφορά σε τρία ματς) και αυτό ήταν φυσικό και επόμενο να ξεκινήσει φήμες για το μέλλον του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία από τις ομάδες που ακούστηκε, αλλά πλέον όλοι οι υποψήφιοι μνηστήρες πρέπει να τον ξεχάσουν.

«Νομίζω ότι χάθηκε λίγο το θέμα με τις φήμες για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήμουν αρχηγός και παίκτης της για μερικές σεζόν και ο πρώην προπονητής μου με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε μερικές ερωτήσεις για το ραδιόφωνο. Θα ήθελες, μου λέει, να προπονήσεις την Παρί κάποια στιγμή στο μέλλον; Και του είπα, ναι, γιατί όχι. Μόνο αυτό.

Αλλά μπορείτε να σταματήσετε να ασχολείστε με το θέμα. Ήρθαμε σε συμφωνία για να επεκτείνω δύο χρόνια το συμβόλαιό μου. Μέχρι το 2021. Δεν έχουμε υπογράψει, αλλά υπάρχει προφορική συμφωνία να μείνω εδώ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ήταν μια εύκολη απόφαση, νιώθοντας την αγάπη του κόσμου και σκεπτόμενος τις δυνατότητες που έχει αυτός ο σύλλογος. Γιατί να αλλάξω; Δημιουργούμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο προπονητικό και θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στο μέλλον. Πιστεύω στο πρότζεκτ και τον σύλλογο. Θέλω να μείνω εδώ» είπε.