Φάμπρεγας: «Θα μας αλλάξει ο Κόντε»

Αισιόδοξα βλέπει το άμεσο μέλλον της Τσέλσι ο Σεσκ Φάμπρεγας, εκφράζοντας εμπιστοσύνη για την εικόνα που θα παρουσιάζει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Μακάρι να καταφέρουμε άμεσα να διεκδικήσουμε πάλι τον τίτλο» είπε ο Ισπανός χαφ.  



Φάμπρεγας: «Θα μας αλλάξει ο Κόντε»

«Τελειώνει μια απόλυτα απογοητευτική χρονιά για εμάς και η επόμενη σεζόν θα είναι πρώτη που και προσωπικά, δεν θα βρίσκομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από πολλά χρόνια. Πρέπει να επανέλθουμε πιο δυνατοί» είπε αρχικά ο Φάμπρεγας που πήρε... μπρος στην 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος μοιράζοντας τρεις ασίστ στην άνετη νίκη (4-1) επί της Μπόρνμουθ και πρόσθεσε:

«Μακάρι να μπορέσουμε άμεσα να θεωρηθούμε ξανά διεκδικητές του τίτλου την επόμενη σεζόν. Ξέρουμε ότι πρέπει κάτι να πετύχουμε γιατί η Λίβερπουλ με τον Κλοπ και η Σίτι με τον Γκουαρντιόλα θα έχουν δυνάμεις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αντόνιο Κόντε έχει επιδείξει τι μπορεί να κάνει και το είδαμε όλοι με τα όσα πέτυχε με τη Γιουβέντους και σίγουρα θα μας αλλάξει...».