Απίστευτη αισχροκέδρια για τη... φιέστα της Λέστερ!

Μέχρι και στις 8.594 λίρες φτάνει στο διαδίκτυο η τιμή των εισιτηρίων για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της Λέστερ στο πρωτάθλημα, που πιθανότατα θα έχει και χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου!  



Απίστευτη αισχροκέδρια για τη... φιέστα της Λέστερ!

Οι «αλεπούδες» χρειάζονται μια νίκη για να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα δίχως να περιμένουν το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας.

Ωστόσο, ακόμα και με ήττα το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ», αν ηττηθούν τα «σπιρούνια» από τους «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πάλι το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ θα περιμένει τους κατακτητές το επόμενο Σάββατο, 7/5, στο «King Power Stadium»!

Αυτή την περίσταση εκμεταλλεύονται μέσω διαδικτύου όσοι συμμετέχουν σε ... πάρτι αισχροκέρδιας, πουλώντας εισιτήρια για το ματς της Λέστερ με την Έβερτον σε τιμή που φτάνει μέχρι και τις 8.594 λίρες!

Μάλιστα, μέσω της ιστοσελίδας Ticketbis, φαινόταν ότι υπήρχε διαθέσιμη θέση και στο executive box του γηπέδου για ... μεγάλες ανέσεις, ωστόσο, το κόστος ανερχόταν στις 13.220 λίρες!