Απειλές απο ...ακροδεξιά

Με δυναμικές αντιδράσεις απειλούν ακροδεξιές οργανώσεις στη Βρετανία, σε περίπτωση που τα δημοτικά συμβούλια αποφασίσουν να καταργήσουν πολλές παραδόσεις που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τους Ισλαμιστές κατοικούν στη χώρα.



Απειλές απο ...ακροδεξιά

Τα τελευταία χρόνια πολλές πόλεις αποφάσισαν να καταργήσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό ή αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Χριστούγεννα» (την οποία αντικαθιστούν με το «Χειμερινή Γιορτή») για να μην «αναστατώσουν» τους Μουσουλμάνους δημότες του. Η ακροδεξιά οργάνωση EDL (English Defence League) η οποία δημιουργήθηκε την περασμένη χρονιά, ενημέρωσε γραπτώς τα τοπικά συμβούλια πως θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις στους δρόμους σε περίπτωση που οι δήμοι αποφασίσουν να περιορίσουν με οποιοδήποτε τρόπο το χριστουγεννιάτικο στοιχείο από τις πόλεις.

Ο αρχηγός της οργάνωσης Στιβεν Λένον υποστηρίζει πως η εργατική τάξη «βράζει» για τον εξισλαμισμό της Βρετανίας, ενώ σε γκαλοπ της εφημερίδας Daily Star το 98% των αναγνωστών δήλωσε πως φοβάται για τη…μετατροπή της Βρετανίας σε ισλαμικό κρατος.