Σε ρόλο... προπονητή η Τέρι!

Ο Τζον Τέρι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν θα τον εμποδίσει να δηλώσει το παρόν στον πάγκο της Τσέλσι για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπόρνμουθ, δοκιμάζοντας τον ρόλο του προπονητή!



Σε ρόλο... προπονητή η Τέρι!

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τον εαυτό του πως θα είναι σε λίγα χρόνια, από τη θέση του προπονητή δηλαδή, θα έχει στο σημερινό (23/4) παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ, ο Τζον Τέρι.

Ο αρχηγός της Τσέλσι έχει ξεκινήσει σεμινάρια προπονητικής, δείχνοντας την πρόθεσή του να παραμείνει στα γήπεδα μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, φορώντας ωστόσο το κοστούμι του, καθήμενος στην άκρη του πάγκου.

Με τον ίδιο λοιπόν να παραμένει στα «πιτς» λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ο Γκους Χίντινγκ τον συμπεριέλαβε παρόλα αυτά στην αποστολή για το ματς με τα «κεράσια», δίνοντάς του την ευκαιρία να νιώσει... προπονητής!

«Είναι πολύ καλό όταν οι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να μάθουν πολλά περισσότερα γύρω από το ποδόσφαιρο κι όχι απλά να μπουν να παίξουν, να γνωρίζουν καλά τη θέση τους και τίποτα άλλο. Είναι καλό που ο Τέρι ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο με πιο ανοιχτούς ορίζοντες, αλλά εγώ ακόμα τον θεωρώ ποδοσφαιριστή μου», σχολίασε ο Χίντινγκ.