Επιστρέφει ο ΜακΆρθουρ

Την πρώτη του εμφάνιση μετά από 2,5 μήνες αναμένεται να πραγματοποιήσει στην αυριανή (20/4) αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Τζέιμς ΜακΆρθουρ.  



Επιστρέφει ο ΜακΆρθουρ

Ο 28χρονος χαφ των «αετών» βρισκόταν εκτός δράσης από τις αρχές Φεβρουαρίου με πρόβλημα στον αστράγαλο, ωστόσο, είναι πλέον και πάλι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άλαν Πάρντιου.

«Ο ΜακΆρθουρ θα επιστρέψει στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς τόσο καιρό, διότι μας έλειψε η ενέργεια, η εμπειρία και η ποιότητά του. Αυτό είναι ένα καλό νέο για τα παιχνίδια που απομένουν. Θα δούμε πως θα πάει με τη Γιουνάιτεντ και το συζητάμε για το αν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλου…» σχολίασε σχετικά ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ματς της Τετάρτης (20/4).

Ο ΜακΆρθουρ μετρά φέτος 24 εμφανίσεις (τις 23 ως βασικός) και δύο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η τελευταία του παρουσία ήταν αυτή στην εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Μπόρνμουθ στις 2 Φεβρουαρίου.