Χτύπησε... καμπανάκια η Σλοβακία

Αγγλία και Ουαλία θα πρέπει να δουν το παιχνίδι της Ιρλανδίας με τη Σλοβακία στο βίντεο, από τη στιγμή που θ' αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κόζακ στο Euro 2016. Οι Ιρλανδοί έμειναν στο 2-2 κόντρα στους Σλοβάκους, φανερώνοντας τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και την ταχύτητα των αντιπάλων τους. Νίκη, 1-0 για τη Σκωτία κόντρα στη Δανία.  



Χτύπησε... καμπανάκια η Σλοβακία

Στο Δουβλίνο, τα πράγματα ξεκίνησαν... θεόστραβα για τους Ιρλανδούς που δέχθηκαν γκολ σε αντεπίθεση, με τον Στοχ να πλασάρει σωστά στο 14ο λεπτό από γύρισμα του Σαμπό και τον Ρομπ Έλιοτ να γυρίζει τον αστράγαλό του στην προσπάθειά του ν' αποσοβήσει το γκολ.

Ο πορτιέρο της Νιούκαστλ αποχώρησε αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του, όμως, το σύνολο του Μάρτιν Ο'Νιλ βρήκε πολύ γρήγορα τις λύσεις!

Στο 21', ο Λονγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ένα.. τυχερό σφύριγμα τους Ιρλανδούς, ισοφάρισε, ενώ, με τον ίδιο τρόπο αλλά με πιο σωστή απόφαση έπειτα από μαρκάρισμα του Σκρτελ, ο ΜακΚλιν ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1!

Το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Aviva Stadium» διαμορφώθηκε απο το λάθος του ΜακΣέιν στο 45', αφού στόπαρε με το στήθος και... πέτυχε άθελά του αυτογκόλ.

Στο «Hampden Park», η Σκωτία επικράτησε 1-0 της Δανίας σε φιλικό παιχνίδι, εξαργυρώνοντας το πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο που είχε στο ματς.

Ο Ρίτσι, εκμεταλλευόμενος γκέλα στα μετόπισθεν των Δανών και λάθος του Άγκερ, νίκησε τον Σμάιχελ.

Η ομάδα του Χαρέιντε άσκησε πίεση, είχε καλές στιγμές, είδε όμως τον Γκόρντον να είναι... πανταχού παρών όποτε χρειάστηκε.

Το ίδιο έκανε και ο διεθνής πορτιέρο της Λέστερ, στην εστία της Δανίας, όταν ο Ρίτσι στα τελειώματα του δευτέρου μέρους, με το παιχνίδι να έχει γίνει... σχεδόν ροντέο, να φτάνει κοντά σ' ένα δεύτερο γκολ.