Γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό προς τιμήν του Νομπλ (Videos)

Την ώρα που η εθνική Αγγλίας προετοιμάζεται για το φιλικό κόντρα στην Ολλανδία και εξακολουθεί να γίνεται πολύς λόγος για την μη κλήση του Μαρκ Νομπλ από τον Ρόι Χότζον, η Γουέστ Χαμ τίμησε τον ποδοσφαιριστή της στο «Upton Park» σε ένα φιλικό που είχε πλούσιο θέαμα (6-5) και σκόρερ ακόμη και τον τερματοφύλακα, Αντριάν!



Γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό προς τιμήν του Νομπλ (Videos)

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και όσοι επέλεξαν να περάσουν το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) της Δευτέρας εκεί, αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω. Δεν ήταν μόνο το τέρμα του... εορταζόμενου και αυτό του Ισπανού τερματοφύλακα που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στο παιχνίδι, αλλά και άλλες «μικρές» ιστορίες στο γρασίδι, όπως το γκολ των Πάολο Ντι Κάνιο, εκείνο του Τέντι Σέριγχαμ και το εξαιρετικό (με ψαλιδάκι) του Ντιν Άστον.

Στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και το όνομα του Αυστραλού, ελληνικής καταγωγής, Τέιλορ Τομπίδη (παίκτης της Κ21 της Χαλ), αδερφού του Ντίλαν Τομπίδη ο οποίος αγωνιζόταν στα «σφυριά» αλλά δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας έχοντας χάσει την μάχη για την ζωή με τον καρκίνο. Ο πρώτος φόρεσε το νούμερο 34, το οποίο έχει αποσυρθεί εις μνήμην του δεύτερου (το μοναδικό που έχει αποσύρει ο σύλλογος μαζί με αυτό του Μπόμπι Μουρ).

Δίχτυα βρήκαν και οι Γκρεγκ Μπέλαμι, Άλεξ Σονγκ και Ντιαφρά Σακό. Το παιχνίδι, αν και ανέδειξε νικητή, πήγε στην διαδικασία των πέναλτι αφού κανείς δεν ήθελε να φύγει από το χορτάρι. Από τα καλύτερα φιλικά τέτοιου είδους που έχουν γίνει στο Νησί!

Οι σκόρερς:

Ο Ρίο Φέρντιναντ άφησε τον Νομπλ να βρει δίχτυα:

Το γκολ του Αντριάν:

Τους πέρασε όλους και σκόραρε ο Αντριάν

Real life Fifa! Ο Αντριάν πέρασε σαν σταματημένους (που σταματημένοι ήταν) όλους τους αντιπάλους του και σκόραρε στο φιλικό προς τιμήν του Νομπλ

Posted by England365.gr on Monday, 28 March 2016

Το ένα από τα δύο του Άστον:

Selfie μετά το γκολ του ο Σακό:

Ο αδερφός του Ντίλαν Τομπίδη, Τέιλορ, τίμησε τη μνήμη του αδερφού του με την φανέλα της πρώην ομάδας του: