Κρόος: «Μπορεί το Euro η Αγγλία»

Υπολογίσιμη δύναμη θεωρεί την Αγγλία ο Τόνι Κρόος, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα του Ρόι Χότζον έχει πιθανότητες να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι!  



Κρόος: «Μπορεί το Euro η Αγγλία»

Με αφορμή τη σαββατιάτικη, φιλική αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ο Γερμανός μέσος αναφέρθηκε στις δυνατότητες των «τριών λιονταριών», αλλά και την πρόθεση της δικής του ομάδας να κάνει επίδειξη δύναμη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Η Αγγλία διαθέτει πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει το τουρνουά. Εάν δείτε το ρόστερ τους θα καταλάβετε ότι διαθέτουν ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και οι παίκτες τους είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Μπορεί το μεταξύ μας το Σάββατο να είναι φιλικό, όμως θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή να διαπιστώσει την κατάστασή μας κι να δοκιμάσει διάφορα πράγματα. Είναι σημαντικό που θα μείνουμε μαζί για τέσσερις ημέρες και που θα δώσουμε δύο φιλικά ενάντια σε εξαιρετικούς αντιπάλους (Αγγλία και Ιταλία)».