Επιστρέφει ο Ντελφ

Αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετρά ο Φαμπιάν Ντελφ, ο οποίος έχει καλές πιθανότητες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπόρνμουθ μετά τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ.



Επιστρέφει ο Ντελφ

Ο 26χρονος χαφ των «πολιτών» έχει τεθεί νοκ-άουτ από τις αρχές του προηγούμενου μήνα με πρόβλημα στον Αχίλλειο, ωστόσο, πλέον είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

«Είχα έναν περίεργο και ύπουλο τραυματισμό. Ήταν ένα πρόβλημα στον Αχίλειο, αλλά πλέον είμαι εδώ και σε λίγες ημέρες θα μπορώ να προπονηθώ και πάλι με τον υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζω να προλάβω τον επόμενο αγώνα» είπε ο Ντελφ, ο οποίος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ αμέσως μετά τη διακοπή, στις 2 Απριλίου, προσφέροντας στον Μανουέλ Πελεγκρίνι μια επιπλέον επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Ντελφ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς, μετρά 12 εμφανίσεις και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Λέστερ στις 6 Φεβρουαρίου.