Σάλιβαν: «Ποιο Champions League; Προτεραιότητα το Κυπελλο!»

Εξαιρετικά ειλικρινής υπήρξε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Daily Mail ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντειβιντ Σάλιβαν, παραδεχόμενος πως το να βγει η ομάδα του στο Champions League είναι ένα όνειρο αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αντίθετα είπε πως το να κατακτήσει το FA Cup η ομάδα των «Σφυριων» είναι κατι που ονειρεύεται και το οποίο θα είναι πολύ πιο σημαντικό από το να συμμετάσχει, την επόμενη χρονιά, στην πιο σπουδαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!



Σάλιβαν: «Ποιο Champions League; Προτεραιότητα το Κυπελλο!»

«Το να πάρουμε το κύπελλο ειναι ενα όνειρο και βοηθάει τον σύλλογο να μεγαλώσει» είπε ο Σάλιβαν που παλαιότερα μαζι με τον συνέταιρο του Γκόλντ ειχαν την Μπερμιχαμ στην κατοχή τους.

«Εμεις και να βγούμε στο Champions League θα είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε ακόμα και να μπουμε στους ομίλους γιατί θα αντιμετωπίσουμε κάποια ομάδα απο την Ισπανία ή την Γερμανία και δεν είμαστε στους ισχυρούς» είπε ο Σάλιβαν και τόνισε πως τα λεφτά δεν ειναι και κατι το ιδιαίτερο αν υπολογίσει κανείς πως η Γιουβέντους που έφτασε τελικό πέρυσι, πήρε περίπου 65 εκατομμύρια!

«Εμείς που δεν θα πάμε τόσο μακριά θα εισπράξουμε χρήματα που θα ειναι 12 εκατομμύρια ευρώ ή κατι παραπάνω. Ούτε ενα παίκτη δεν παίρνεις με αυτα τα λεφτά, ο Λαντσίνι για παράδειγμα τόσα μας κόστισε!».

Ο Σάλιβαν διευκρίνισε πως ο Μπίλιτς ηταν ενα ρίσκο αλά βγήκε και συμπλήρωσε πως ο Παγιέ έβγαλε και με τον παραπάνω τα λεφτά του!

Οσο για την καλύτερη στιγμή της σεζον; «Αυτή που δεν εχει έρθει ακομα! Το να πάμε στο Γουέμπλει και να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό είναι προτεραιότητα όχι το Τσαμπιονς Λιγκ!».