Στην εθνική Ιορδανίας ο Ρέντναπ!

Με κάθε επισημότητα, ο Χάρι Ρέντναπ αποτελεί τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιορδανίας για τα προκριματικά των επόμενων δύο Παγκοσμίων Κυπέλλων!



Στην εθνική Ιορδανίας ο Ρέντναπ!

Στον πάγκο της εθνικής Ιορδανίας θα κάθεται από σήμερα ο Χάρι Ρέντναπ.

Μετά την αποχώρησή του από την ΚΠΡ πέρυσι, ο Άγγλος τεχνικός είχε μείνει χωρίς ομάδα. Αν και αρκετές προτάσεις ήρθαν στο γραφείο του, εκείνος προτίμησε να κάνει κάτι νέο στην καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιορδανίας, ο Πρίγκιπας Αλί Αλ Χουσεΐν, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να ανακοινώσω την πρόσληψη του Χάρι στην εθνική μας ομάδα. Είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης, με ένα παγκοσμίου φήμης ιστορικό στο υψηλότερο επίπεδο».

Η Ιορδανία βρίσκεται στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης της Ασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, όντας δύο βαθμούς πίσω από την Αυστραλία. Ο πρώτος από κάθε όμιλο θα πάει στον 3 γύρο.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι ο Ρέντναπ ανέλαβε το πόστο του ειδικού συμβούλου στην Ντέρμπι Κάουντι, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.