Απλά... να περάσει το 90λεπτο

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χρειάζεται να κάνει και μεγάλη προσπάθεια μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Κίεβο κόντρα στη Ντιναμό και απόψε στο «Etihad» αρκούν 90 λεπτά σοβαρότητας και υπεράσπισης του σκορ από τη Ρωσία για να περάσουν οι «πολίτες» για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Απλά... να περάσει το 90λεπτο

Έπειτα και από την ισοπαλία (0-0) με τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», αποτέλεσμα το οποίο φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τη Σίτι όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, ο σύλλογος του Μάντσεστερ επανέρχεται στα... ευρωπαϊκά ύδατα και έχει ιστορική ευκαιρία να περάσει στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, έπειτα από το 3-1 του πρώτου ματς, οι «πολίτες» αρκούνται απλά να εκμεταλλευτούν την ... προίκα τους και να περάσουν άκοπα στην επόμενη φάση, αν και ο Πελεγκρίνι έδωσε εντολή ν' αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, σαν να επρόκειτο για επαναληπτικό ενός ισόπαλου αγώνα δίχως τέρματα.

Ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει για το σημερινό παιχνίδι, με τους Ρώσους να στερούνται τις υπηρεσίες του Σέρχι Ριμπάλκα που μέχρι πρότινος είχε δώσει το «παρών» σε όλα τα ματς της ομάδας στην Ευρώπη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόβσκι, Βίντα, Κατσέριντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνες, Βελόσο, Μπουγιάλσκι, Γκάρμας, Γιαρμολένκο, Γκούσεφ, Τεόντορτσικ