Φαν Χάαλ: «Να τους νικήσουμε και πέμπτη κι έκτη φορά... »

Ιστορικά έχει... βάθος αυτή η κόντρα, όμως, ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θ' αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο Γιουρόπα Λιγκ όπως κάθε άλλη αντίπαλο. Μάλιστα, στάθηκε στο ... σερί που έχει σημειώσει και ο ίδιος με τέσσερις νίκες επί των «κόκκινων», τονίζοντας πως θα ήταν εξαιρετικό να συνεχιστεί η επίδοση!  



Φαν Χάαλ: «Να τους νικήσουμε και πέμπτη κι έκτη φορά... »

«Θέλουμε να νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Αυτή η κόντρα έχει ιστορία, έχει μεγάλη παράδοση και είναι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή μάχονται για το Γιουρόπα Λιγκ. Έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο αυτή η προσπάθεια πρόκρισης. Είναι... περίεργο που έχουμε νικήσει τέσσερις φορές τη Λίβερπουλ μ' εμένα στον πάγκο και μακάρι να φτάσουμε και σε πέμπτη κι έκτη νίκη απέναντί τους. Όταν νικάμε αντιπάλους του μεγέθους της Λίβερπουλ, τότε αυξάνεται και η εκτίμηση που απολαμβάνεις από τον κόσμο» είπε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο στη ζωή των Άγγλων έχει μεγάλη βαρύτητα και είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής των πολιτών. Είναι φανταστικό να βιώνεις μια τέτοια εμπειρία και ν' αντιλαμβάνεσαι όλο αυτό το πάθος για την ομάδα και το άθλημα. Αισθάνεται ότι όλοι είναι στο πλευρό σου και είναι πάντοτε θετικό για τους παίκτες και τον προπονητή όταν όλα πηγαίνουν καλά στην ομάδα...».