Τέρι: «Ακόμα ελπίζω σε νέο συμβόλαιο... »

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή κουβέντα για νέο συμβόλαιο, όμως, ο Τζον Τέρι δεν σταματά να ελπίζει ότι κάποια στιγμή μέχρι το φινάλε της σεζόν η Τσέλσι θα τον φωνάξει για ν' ανανεώσουν τη συνεργασία τους. «Αφού δεν το παίρνουμε εμείς, ας το κάνει η Λέστερ» είπε για το θαύμα της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι!  



Τέρι: «Ακόμα ελπίζω σε νέο συμβόλαιο... »

Ο αρχηγός και ηγέτης των «μπλε» του Λονδίνου, μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα ποδοσφαιρικά βραβεία του Λονδίνου και αρχικά ρωτήθηκε για τη μάχη του τίτλου και την εκπληκτική, φέτος, Λέστερ:

«Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο αυτό που κάνει και πραγματικά εύχομαι ν' αντέξει και να συνεχίσει... Αφού δεν είμαστε εμείς εκεί να το πάρουμε, ας το κάνει η Λέστερ»!

Επί προσωπικού για το μέλλον του, ανέφερε πως: «Εγώ θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα στην ομάδα μου μεχρι την τελευταία μέρα και συνεχίζω να ελπίζω πως κάτι θα συμβεί... Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω, είτε είναι στην Τσέλσι, είτε σε κάποια άλλη ομάδα...».

Για το αήττητο σερί και την αναρρίχηση της ομάδας του Γκους Χίντινκ στη βαθμολογία, ο Τζον Τέρι δήλωσε ότι: «Είναι πολύ θετικό όλο αυτό και ξέραμε ότι έπρεπε ν' απαντήσουμε όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Τώρα, βλέποντας ότι όλοι χάνουν βαθμούς, με τρεις – τέσσερις νίκες ποιος ξέρει που μπορούμε να βρεθούμε...».